Hallo Nederland

WELKOM BIJ OVERHEIDSHUFTERS, GEMEENTEHUFTERS EN UWV HUFTERS. Een drietal site in het leven geroepen door een burger met een beperking.

UWVhufters.nl, alsmede UWV.news zijn twee sites waar het enkele jaren geleden mee is begonnen. maar daar bleef het niet bij.

Het laatste bericht over een burgemeester in Nederland die een Autist zijn woning heeft uitgezet omdat hij de opbrengst van één wietplant in zijn woning te drogen had hangen. was voor mij aanleiding om overheidshufters.nl die ik al enige tijd in mijn bezit had actief te maken. deze man met beperking had een woning en een baan. Nu is hij aangewezen op een uitkering van de overheid en dakloos. Net als ik en vele anderen die slachtoffer zijn van het beleid van de overheid.

Hiermee raken zijn niet alleen de burger met een beperking, wat op zich natuurlijk al belachelijk is, maar ook de gewone burger die uiteindelijk zijn financiële bijdrage moet leveren aan deze uitkering.

Hufters zijn het, andere woorden heb ik hier niet voor.

Wordt vervolgd

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *